Verkoop tweedehands caravans Costa Brava

  • Caravan INN

    Verkoop van goede en verzorgde gebruikte caravans

    Indien u op zoek bent naar een tweedehands caravan aan de Costa Brava dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het bedrijf Caravan INN bestaat al meer dan 26 jaar en is als eerste begonnen met een caravanstalling aan de Costa Brava in Spanje.

    Het is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met o.a. een hele grote expositiehoek van nieuwe en gebruikte caravans. (Officiële dealer van het merk Adria/Sunroller)

    Vele mensen hebben hun vertrouwen gegeven aan caravan INN op vele gebieden.

    Op onze nieuwe website kunt u een groot gedeelte uit de caravanexpositie bekijken met omschrijving en foto´s.

    Wij spreken allemaal nederlands wat de communicatie een stuk makkelijker maakt.

    Wij zijn makkelijk te bereiken en niet ver weg van de snelweg (In Ventalló, bij St. Pere Pescador) dus als u in de buurt mocht zijn kunt u ook eens langskomen om het uigebreide assortiment te bekijken.

    Ook hebben wij nog een campingwinkel met vele onderdelen en een eigen garage voor caravanreparaties. Wij hebben allerlei servicemogelijkheden voor onze klanten zoals o.a. het uitvoeren van transporten, technische beurt, wasbeurt etc. Op dit moment zijn er heel veel kleine stallingen hier in de buurt,zonder garanties, en tranporteren de caravans met privé auto´s zonder verzekeringen voor de caravans welke ze transporteren. Wij hebben alle officiële vergunningen om transporten te doen en kunnen de eventueel gekochte caravan voor u naar elke gewenste camping aan de Costa Brava brengen.

    Wilt u meer informatie ontvangen stuur dan een emailtje naar ons. (info@caravaninn.net) Wij hebben ook een website voor meer informatie over het aanbod van verkoop caravans.

    www.caravaninn.net

    Met vriendelijke groet,

    Sanne Grobben

    Caravan INN

  • blouw

    Graag willen wij weten of u ook nog een 6 pers caravan te koop hebben.

    inclusief stalling

  • sanne

    blouw Schreef:

    ——————————————————-

    > Graag willen wij weten of u ook nog een 6 pers

    > caravan te koop hebben.

    > inclusief stalling

    Hi,

    Caravan INN heeft een aantal 6 persoons caravans in de verkoop staan. Deze kunt u bekijken op de website of stuur even een emailtje naar de verkoopmedewerker ODILE en zij zal u antwoord geven. Geef ook een prijsindicatie aan haar dan kan ze u gericht antwoord geven.

    info@caravaninn.net

    Groetjes,

    Sanne

  • Gerdy

    Hallo,

    Hebben jullie ook een caravan te koop van rond de 1000 euro?